Tuesday, 14 November 2017

Design Kalendar Kuda & Kalendar Islamik

Salam/Hi,

Nak order kalendar, tapi tak tahu nak design macamana. Ala..tak susah pun..Bagitau je kat Lin, apa yang korang suka, contoh nak design bunga2 ke..ada kartun kiut miut ke..nak warna soft ke..nak elemen semulajadi yg ada daun2 ke..tak kisah, bgtau je, InsyaAllah, Lin akan cuba untuk realisasikannya..Jangan risau, tiada cas untuk design.

Takdak idea jugak, nah ada beberapa contoh design kat bawah ni







Harga boleh check kat bawah ni ya


Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin

WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

Kalendar Kuda 2018 (Customer Order)

Salam,
Ni design2 yang customer dah order..Design customer request & Lin realisasikannya.





Nak tau harga berapa? Check bawah ni


Berminat?Boleh bisik2 dengan Lin
WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design

Wednesday, 25 October 2017

Backdrop 12x8

Salam/Hi semua,

Ini adalah design backdrop 12x8 order daripada Cikgu Zuraida untuk Majlis Anugerah Kokurikulum & HEM 2017 SMKHC. Terima kasih cikgu kerana menggunakan servis Linteddy Design untuk design & print backdrop. Idea asal design backdrop adalah daripada customer.




Ada yang berminat nak tempah banner, bunting or backdrop? Meh roger Lin:
WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design

Thursday, 19 October 2017

OPEN ORDER KALENDAR KUDA & ISLAMIK 2018

Salam semua,

Kalendar 2018 dah open order tau. Tapi untuk kalendar islamik, buat masa ni available mini & small je, sebab masih menunggu waktu solat 2018.

Nak order lebih daripada 1000 keping? Boleh je, takda masalah, roger je, nanti Lin quotekan harga. Design header custom design tau, so, request je nak design macamana, nanti Lin designkan & tiada cas design..

Berminat? Meh roger Lin:
WhatsApp Sahaja: +60172665488 (Lin)
FB Page: Linteddy Design
Email: linteddydesign@gmail.com

Thursday, 12 October 2017

Tempahan Business Card daripada Singapore

Salam,

Terima kasih orang Singapore kerana beri kepercayaan dengan menggunakan servis LinTeddy Design untuk design & print Business Card.
 Mana2 orang Singapore yang nak produk D'Herbs, boleh contact Sis Wan Sriyana ya, info semua ada dalam business card di atas.

Terima kasih kerana sudi berkongsi gambar 
Orang Singapore berminat nak order business card dengan Linteddy Design?Boleh contact Lin ya
WhatsApp SHJ: +60172665488 (Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
FB Page: Linteddy Design

Harga:
100pcs (1 kotak): RM40
200pcs (2 kotak): RM60
300pcs (3 kotak): RM80
500pcs (5 kotak): RM110
*Kuantiti di atas is < than 1KG

Caj Postage:
Semenanjung Malaysia: FREE POSTAGE
Singapore <1KG: RM60

Cara Bayaran untuk Singapore
1. Transfer ke Akaun Maybank
2. Western Union


Monday, 18 September 2017

Personalized Anti-Slip Carpet (Custom Design)

Salam/Hi,

Linteddy Design ada satu product baru iaitu Personalized Anti-Slip Carpet. Design boleh request nak yang macamana pun walaupun korang beli sekeping je.

Berikut adalah spesifikasi Personalized Carpet
Size: 60cm x 40cm
Material: Velvet Fabric
Price: RM40 (Harga ini VALID sehingga 21 September 2017 SHJ)
Design & Postage: Lin belanja untuk semenanjung Malaysia (^.^)

Berminat? Boleh contact Lin dengan cara di bawah:

WhatsApp SHJ: +60172665488 Lin)
Facebook Page: Linteddy Design
Email: linteddydesign@gmail.com



Tuesday, 5 September 2017

Set Kombo Kad Kahwin

Salam/Hi semua. Ni harga untuk Set Kombo Kad Kahwin untuk kuantiti 500 keping & 1000 keping.


Terima kasih Aiman & Aishah kerana sudi menggunakan khidmat Linteddy Design untuk design & print kad kahwin & item2 tambahan yang lain. Semoga majlis anda berjalan dengan lancar & kekal bahagia hingga ke Jannah.











Ada yang berminat untuk menggunakan khidmat Linteddy Design? Boleh
Whatsapp SHJ: +60172665488(Lin)
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook: Linteddy Design

Tuesday, 15 August 2017

Logo Design & Sticker

Salam/Hi,

Terima kasih kerana menggunakan servis Linteddy Design untuk design logo syarikat, design & print sticker untuk label produk.


1. Untuk design logo syarikat, cas anggaran antara RM50 hingga RM100. Linteddy Design akan menyediakan beberapa sample design logo mengikut harga cas yang berlainan. Deposit RM50 diperlukan untuk memulakan proses design.



2. Stiker Label Produk size 70mm x 120mm.
    Harga:
    100 keping:   RM1.20/sekeping
    300 keping:   RM0.90/sekeping
    500 keping:   RM0.70/sekeping
    1000 keping: RM0.45/sekeping

    *untuk harga size & quantity yang lain, boleh request di linteddydesign@gmail.com



Final product yang dikirim oleh customer. Terima kasih kerana berkongsi


Berminat dengan Beras Nasi Arab Saffra, boleh contact detail yg ada dalam gambar di atas.

Monday, 14 August 2017

Servis Design Banner/Bunting

Salam/Hi,

Terima kasih sudi menggunakan servis Linteddy Design untuk design banner ArnaBest. Size 8x3.



Linteddy Design ada menyediakan khidmat design banner dan bunting. Cas design untuk banner dan bunting adalah antara RM30 ke RM50 (akan ditentukan setelah confirm design). Berminat? Boleh contact detail di bawah:

Facebook: Linteddy Design
Whatsapp SHJ: +60172665488
Email: linteddydesign@gmail.com

P/S: Jika sesiapa yang berminat untuk membeli daging arnab atau nak bela arnab, bolehla contact ownernya, info dalam banner di atas ya..

Thursday, 27 April 2017

Sampul Duit Raya Order daripada Singapore

Salam,

Ni order sampul duit raya daripada Singapore. Orang Singapore pun boleh guna khidmat Linteddy Design juga ya..untuk penghantaran ke Singapore, akan ada cas tambahan untuk courier..

KOS PENGHANTARAN KE SINGAPORE

MP101
1250pcs RM130
2500pcs RM190
5000pcs RM340

MP103
1250 RM140
2500 RM210
5000 RM340

Jika berminat, boleh contact Linteddy Design:
Whatsapp SHJ: +60172665488
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook Page: Linteddy Design
Instagram: @linteddy_design


Sampul Duit Raya 2017

Salam semua,

Ni design sampul duit raya order 2017. Berminat untuk custom design sampul duit raya anda?? Boleh contact Linteddy Design melalui:

Whatsapp SHJ: +60172665488
Email: linteddydesign@gmail.com
Facebook Page: Linteddy Design